Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Wachtwoord vergeten

Oeps, wachtwoord vergeten? Geen probleem, hier vind je instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

1. Ga naar de wachtwoordzelfservice via ‘https://id.roc-nijmegen.nl
  2. Klik op de link ‘Wachtwoord vergeten’ onder het inlogscherm
  3. Vul jouw student- of medewerkernummer en privé e-mailadres in
  4. Bestaat deze combinatie dan kun je op ‘Doorgaan’ klikken
  5. Je ontvangt een e-mail op je privé e-mailadres (student) of een SMS op je zakelijke nummer (medewerker)
  6. Klik op de link in de ontvangen e-mail (student) of type de ontvangen code in (medewerker en student)
  7. Stel een nieuw wachtwoord in

Hulp nodig?

Bij vragen of problemen kun je terecht bij Het Servicepunt.

Het Servicepunt
Terug naar boven